lördag, oktober 4th, 2014...23:30

Bedömning av läget ger resultat

Jump to Comments

I dag var det lite av en lyckodag för mig i förhållande till andra dagar denna senaste period. I dag kom det två kunder till mig och ville boka en behandling och inte vilken som helst utan en hårtransplantation. Det är inte pengarna som gör det hela intressant eller roligt utan det rent vetenskapliga för att kunna genomföra ingreppet. Alla vet att det kräver skicklighet och noggrannhet utöver det vanliga för att bli riktigt bra. Sedan är det upp till kirurgen att göra det sista ingreppet och sy ihop skinnet på så sätt att det ger allra minst ärrbildning. Det finns en rad olika former att lösa dessa frågor och en mängd olika suturer att använda. Vad det blir kommer den ansvariga läkaren att göra en bedömning av och sedan kan operationen komma igång.Comments are closed.