lördag, oktober 4th, 2014...23:30

Behandlingar för hår och hud fungerar väl

Jump to Comments

Man drar rullen mot ansiktet om det är det området man vill behandla. Vad som egentligen sker är att man vill irritera/reta huden så att den börjar jobba igen och ny fräschare hud bildas. Områden som man kan behandla är rynkor, håravfall och bristningar, celluliter samt fina linjer som man vill få bort. Men nu sitter vi på en transplantation i Erbil och tycker att livet är långsamt. Det skall extraheras 1 000 fler hårsäckar, grafts, under de kommande fyra timmarna och det går långsamt. I vanliga fall måste huden steriliseras med Jod eller klorhexidin men i detta fall räcker det med alkohol av starkare sort. Iod är en bra variant med den är kladdig och lämnar kraftiga spår på kläder som inte går att få bort.Comments are closed.