fredag, oktober 10th, 2014...00:40

Lunch i Täby är trevligt

Jump to Comments

Där stod svärmodern och tittade på utan att rynka på näsan. Det måste vart en Täby bo, Tänker jag när jag hör detta och skrattar hysteriskt för mig själv. Sådär nu blir det en liten kaffe paus. Men först ska jag ta mig i kragen och avboka det där trevliga lunch mötet som jag inte orkade gå på för att jag inte orkar vara social just idag. Nu ringer jag och signalerna går fram. Ok detta var ju inte så farligt. Det enda jobbiga var att vännen föreslog en ny tid imorgon eftermiddag. Suck säger jag som förmodligen kommer att vara lika osocial. Jag ska fundera på saken svarade jag och till och med fick ur mig att det skulle vara trevligt. Snacka om att göra saker och ting svårare än vad det är. Jag föddes 1979 det året minns inte jag för jag var för liten. Undrar hur denna vinter blir? Jag tror det blir kallt.

 Comments are closed.